Lucian

Home / Meet The Team / Lucian
Lucian Buturuga - Trainer
Lucian Buturuga – Trainer

Lucian a condus propria afacere in domeniul alimentar, coordonand un colectiv de 40 salariati, in doua schimburi, organizand fluxul de productie alimentara, negociind cu furnizorii cele mai avantajoase conditii pentru ca afacerea sa aduca profit, in accelasi timp, respectand standardele de calitate impuse si imbunatatind serviciile oferite consumatorului final. A selectat, creat si antrenat echipe de lucratori comerciali, dezvoltand afacerea pe orizontala.
In calitate de Director Comercial, s-a ocupat de stabilirea nivelului de salarizare al angajatilor, gestionarea bugetului firmei si a stocului de marfuri, finalizarea contractelor cu furnizorii.
Experienta de 10 ani in comert si studiile la Facultatea Economia Turismului Intern si International au fost un atu pentru debutul din 2000 in turismul de afaceri, unde a organizat evenimente de mare anvergura, in care un bun serviciu catre client si capacitatea de a rezolva probleme sunt o necesitate. Capacitatile sale de a promova servicii, de a consilia clientii, de a evalua satisfactia acestora l-au recomandat pentru o noua cariera in training, altaturandu-se companiei AxA Consulting in mai 2005. A sustinut in aceasta calitate cursuri pentru : Zentiva – Vanzari de succes, Astera Cosmetics – Vanzari de succes, Farmacom – Vanzari prin telefon, DaAfaceri – Tehnici de vanzare, Tichet Plus Services – Vanzari de succes, Relad -Promovare medicala, UTI Systems – Constructia echipei, Cristim – Grija fata de client, Hilton – Exceeding Guest Satisfaction si altii.

 

Cristia Maksutovici Serban Svoronos Lucian Buturuga Roxana Ionescu
Trainer Trainer Trainer Trainer
contact me contact me contact me contact me