Serban Svoronos

Home / Meet The Team / Serban Svoronos
Serban Svoronos - Trainer
Serban Svoronos – Trainer

Serban are o experienta solida in pregatirea profesionala a adultilor, activand in acest domeniu de mai mult de noua ani. Este unul dintre fondatorii AxA Consulting unde a initiat si implementat campanii de promovare de imagine de succes, campanii de vanzari, a sustinut cursuri si programe pentru clientii AxA Consulting. Pe Serban il recomanda atat experienta academica (specializare in marketing si cursuri aditionale de management al timpului, de setare de obiective, programe de diversitate culturala la Consiliul Europei, terapie Gestalt) cat si experienta sa in vanzari si merchandising (a lucrat in Romwest – firma de distributie de bunuri de larg consum) in crearea cursurilor de vanzari si a studiilor de caz, jocurilor de rol si exercitiilor apropiate realitatii.
A voluntariat pentru ONG-uri in crearea de proiecte si implementarea lor, realizand retele de comunicare intre tinerii minoritari si tot ca voluntar a coordonat Departamentul de Tineret al Uniunii Elene din Romania, cu activitatile culturale specifice.
Serban a colaborat in proiecte internationale (TOCLIENT – Leonardo da Vinci) in realizarea materialelor de curs (ghidul agentului de turism), in proiectul Phare al Sensiblu in crearea programului de cursuri pentru anul 2005 si alte programe Leonardo Da Vinci. In programul international de auto-evaluare pentru traineri si profesori, Reflektive Evaluation – Leonardo da Vinci, Serban a creat materialele de promovare si imagine, cat si jocuri de autoevaluare pentru traineri. A sustinut cursuri si programe pentru clienti AxA Consulting precum: Ericsson Telecommunications, Joe Distribution, dufa Romania, Medicover, Eurocafe Romania, Relad, Policolor si Orgachim – Bulgaria, Michelin, Romstal, Orange, Quadra, Credisson, Cabinetul Calin Tatomir, Zentiva, Sprinter 2000, Cristim, Constam, Farmacom Netbridge, TopBrands Distribution, UTI Systems si altii.

 

Cristia Maksutovici Serban Svoronos Lucian Buturuga Roxana Ionescu
Trainer Trainer Trainer Trainer
contact me contact me contact me contact me