Eveniment “AxA and Friends”

Home / Romana / Eveniment “AxA and Friends”

Echipa AxA Consulting este la curent cu toate noutatile! Nu numai ca vrem sa fim primii la munca, dar vrem sa fim primii si la distractie! Si vrem sa o facem mereu alaturi de prieteni si colaboratori, vrem sa putem oferi intotdeauna un strop de fun, ingredientul nostru special in training sau in viata de zi cu zi!

Asa ca AxA Consulting impreuna cu prieteni si colaboratori, s-au distrat pe cinste luni 16 iulie participand la aventura din LaserMaxx, singura arena de laser tag din Romania! Laser tag-ul este un joc indoor de echipa asemanator cu paintball-ul. Spatiul de joc imita un scenariu militar, insa munitia clasica este inlocuita de laser. Echipamentul de joc consta intr-o arma si o vesta, conectate wireless la un software de monitorizare. Armata Statelor Unite se antreneaza din 1970 folosind sistemul laser tag, iar prima sala de laser tag din lume a fost deschisa in 1984 in Dallas, Texas!

 

laser-cati.JPGCe implica acest joc in afara de distractie? Miscare, adrenalina, interactiune, analiza, strategie si comunicare in cadrul echipei. Am avut ocazia sa jucam 3 jocuri in aceeasi zi, si evident, defect profesional, la sfarsitul celor trei jocuri am stat si am analizat putin cum au decurs lucrurile. De mentionat ca pentru toti era prima oara cand jucam, asadar prima intrare in arena a fost un joc induvidualist si haotic. Fiecare pe cont propriu a impuscat si a fost impuscat. Deja, de la a doua runda am inceput sa sa ne ajutam colegii de echipa, sa ne avertizam cand veneau dusmanii si sa facem strategii care chiar au dat rezultate dar pe care nu le voi dezvalui aici pentru a nu strica placerea celor care nu au incercat inca acest joc.

 

laser-stefi.JPGLaserMaxx, locul unde ne-am distrat, este un loc gandit pentru cei care vor sa se deconecteze, jocurile standard fiind de cate 12 minute. Jocurile pot fi adaptate in functie de obiectivele celor care intra in arena – astfel companiile pot folosi acest acest joc in scop motivational, sau ca parte dintr-un team building. Adaptand jocurile ca durata, nivel de dificultate, numar de participanti, companiile pot beneficia la maxim de identificarea si antrenarea unor abilitati ce sunt esentiale pentru a lucra in echipa. Integrat intr-un program de team building bine pus la punct genul acesta de joc poate fi un element care sa dea sare si piper si sa fie un bun intro pentru alte jocuri, sau chiar o maniera foarte fun de rezumare a zilei.

Intre reprize ne-am racorit la bar, ne-am relaxat jucand darts si foosball, am socializat si ne-am tras sufletul pentru o noua intrare in arena. Jocurile au fost oferite gratuit de catre AxA Consulting si Palette Advertising, partenerul nostru alaturi de care in trecut am participat la campionate de paintball si bowling. Dar mai multe detalii despre acestea intr-un post viitor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *