Joaca de-a razboiul

Home / Romana / Joaca de-a razboiul

laser-prima.JPGSub acest titlu a fost dat pe Prima TV evenimentul “AxA and Friends”, adica distractia noastra de luni seara, care speram sa devina in curand o traditie care sa adune cat mai multi prieteni si colaboratori alaturi de noi la un joc de fun, cat si de strategie. Noi vom continua intrunirile de acest gen si va vom tine la curent.

Avem obiceiul de a spune ca o imagine valoreaza cat 1000 de cuvinte asa ca voi lasa imaginile sa vorbeasca de la sine cu cateva mici comentarii personale.

laser-rox.JPGIncantata, Rox ii vede utilitatea in faptul ca o atmosfera fun dupa o zi grea de munca poate sa descatuseze stressul si sa motiveze angajatii. Ea gaseste in strategia de joc elemente care ar putea fi extrapolate la viata organizationala.

laser-ser.JPGSerban, care intotdeauna a cerut mai mult de la o intrunire de acest gen – si anume acel proces de invatare pe care il poate oferi un joc educational gandit sa imbine atat comunicare, colaborare si incredere intre participanti, dar si abilitati de organizare, planificare si management al timpului, il vede mai degraba ca o distractie care isi merita banii, atat timp cat nu ceri rezultatele unui teambuilding elaborat.

laserstefimaibun.JPGStefania, partenerul nostru, de la Palette Advertising, alaturi de care am reusit sa oferim aceasta distractie s-a bucurat de incantarea participantilor si a hotarat sa continuam aceste evenimente. Lucru pe care il vom face!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *